Shanghai Love
let by gone, be by gone :)
23 September 2011 | 6:39 AM | 0 comments

More enjoy with my friends :)

Act, aku baru lepas break dgn boyfriend aku. why? sebab perangai die macam pukimak tau tak. aku stalker facebook die, ade gambar die dgn betine mane tah. then, facebook betine tu buat relationship with my boyfriend. Tak cukop tu lagi wehhh... ade lagi dohh.  Aku tgok gambar dorang tengah hug-hug gitu. perghhh ! yang tu lagi macam sial kan? tunggu ape lagi, aku teros maki jantan tu (texting). yang menyakitkan hati die tak reply langsong text aku, sikit tak mintak maaf. Gentle aku cakap aku sakit hati and sumpah benci die gile babi. Aku tak salahkan betine tu. Yang salah jantan sial tu kann. seriously, jantan tu mati pon aku takkan tengok kubo die dohh. sampai mampos aku benci die !

Now, must move on until spm.
More enjoy with my friends without boyfriend.
Maybe dengan camtu aku boleh lupekan die.
Aku da malas nk bercouple lagi. ecehh ! HAHA
Tu la, salah aku jugak sebab percaye kt jantan tu lebih sgt.
Tuhan nk tunjok yg 3 Years tu does not mean everything to me.
Bia la die enjoy dengan hidop bersosial die tu.
Mungkin tu je bole buat die happy kan?
Okay, thats all. Just forfet it right?

 ♥ aku lebih sayang kawan aku dari org lain



Older Post
Anyeonghasayo !
anyeonghasayo ! Bla bla bla :P
make ur owns word

Select Them !

>About< >Aff< >Entry<

Shout Here
Put your shoutbox or cbox
max width : 200px

Put whatever you want .
bla bla bla bla bla